tirsdag 13. juli 2010

Ai ai ai!

Prosjekt oppussing er jammen meg litt av et prosjekt! Min høyst gravide kropp har slitt seg helt ut og de siste dagene har lufta vært ute av meg. Jeg var nok litt ivrig de første dagene og brukte opp alt av energilager jeg hadde oppspart. Sånn fungerer jeg, står på til jeg bikker, konsekvensene tar vi når de kommer. Det er vel høyst nødvendig å skifte strategi snarest.

MEN, da er det jammen tipp toppen at min flotte samboer har en så flott familie som har hjulpet oss flottelig mye! De har brukt ferien sin på å hjelpe oss med oppussing slash totalrenovering. Jeg har de siste dagene ikke sett lys i enden av tunnelen, med alt som må males, alle gulvene som skal byttes, alle veggene som skal skiftes ut, alle listene som skal byttes, kjøkkenet som skal monteres, walk-in-garderoben som skal bygges, og alt det andre som må gjøres som man ikke har tenkt på, når det er så lite jeg får gjort selv. Da kom en hel bunt med flotte familiemedlemmer i går og i dag og malte barnerommet, gjesterommet, vaskerommet, en svær gang, luka blomsterbedene, vaska klær, la panelplater og en hel del andre ting vi trengte hjelp til. Ai ai ai! Lykke.

Mens jeg lå å hvilte så tenkte jeg på hva som ble gjort, ikke hva jeg ikke fikk gjort. Aah, for noen herrrlige dager dette har vært. Tusen takk til dere vakre mennesker!

Foruten disse dagene, har vi fått mye hjelp til både flytting og oppussing fra venner og familie. Vi er så utrolig takknemlige for all hjelpen vi har fått, fra både snekker`n, elektriker`n, venner og min samboers søster med kar, som har vært mer hos oss enn de har vært hjemme. Håper vi får vist vår takknemlighet og gjengjeldt hjelpen en gang.

Det var dagens syteinnlegg og takketale. Med et slikt innlegg skulle man tro det fulgte med noen spennende bilder fra dette omtalte huset, men ingenting er jo ferdig.. Jeg er fan av før og etter bilder så det får vente. Jeg kan dog legge ved et bilde av baderomsinnredningen slik den opprinnelig så ut;
Denne er (selvfølgelig) allerede malt hvit, men mangler knotter. De ligger i en eller annen pappeske som jeg ikke finner, men når jeg kan begynne å pakke ut så dukker de nok opp. Akkurat nå har jeg bare ikke noe å pakke ut ting i, derfor står alt i esker ennå. Bilde av ferdig produkt kommer senere!

1 kommentar:

mimmi-leone sa...

Hei!

Så bra du har så flinke og snille familiemedlemmer, det trengs i en sådan stund.

Husker selv hvordamn jeg på død og liv skulle absolutt male barnerommet i høygravid tilstand.
Redebygger er vel det man er.

Lykke til med alt og takk for koselig kommentar!

Klem fra Mimmi-Leone