søndag 16. mai 2010

Spisestue med herskapelig touch

Her er panelplatene jeg skal bestille til spisestua. Jeg ble inspirert av et interiørblad for en stund tilbake. Jeg søkte hele nettet for denne type profilerte plater/panel/brystning men det var umulig å finne utsalgssteder. Jeg tok derfor med inspirasjonsbildet til maxbo som til min glede sa de kunne bestille de fra Sverige (www.bygghemma.se) Herlig! Over brystningen skal jeg ha tapet som gir en typ herskapelig look. Det blir nok en lys grå/creme/brun med mønster. Jeg har ikke begynt letingen etter tapet ennå, det krever tålmodighet og der sto jeg ikke først i køa akkurat.


Jeg vet ikke helt om jeg skal gå for lysekrone på spisestua, men denne fra Next er ganske lekker. De shipper forøvrig ikke til Norge etter hva jeg kunne se, jeg vet ikke om man kan få tak i den andre steder?


Jeg har allerede en lysekrone men den er ikke så massiv som jeg ønsker. Denne Silvia lysekronen fra Bohus synes jeg er et godt alternativ, den ser robust ut. Om man ønsker et enda sterkere preg og mer bling kan man alternativt pynte den ytterligere med prismer og glass.
Dette er et sitat som skal henge på den ene veggen i spisestua;
Sit long
Talk much
Laugh often
Det er kjøpt på www.myfirstroom.seHilsen Chic-Romantique

1 kommentar:

Andy sa...

Hei venner,
Er du crezy for markedsføring på huset holder artikler? Du kan finne her forskjellige kvalitetsprodukter for din daglige necessaty.
Vennligst besøk her . Vi tilbyr spennende rabatter.