Til helga, kanskje?
Jeg rørte sammen denne til min kjære forrige helg.
Når veslejenta får sine kolikk-anfall er det helt okey å få snøre på seg forkle,
lukke døra, skru radion på maks og nyte avbrekket mens pappa`n tar den runden.
For så å spise på skift.
Men denne retten her smaker til og med digg kald,
it`s just that delicious!
Jeg har hentet inspirasjon fra oppskriften Pasta Alfredo.
Til 2 pers. trenger du:
Pasta:
1 pk tagliatelle, fersk
1,5 dl kremfløte
Ca 100 g hvitost, revet
2 ss smør
Muskatnøtt, malt
Fylt kalkun:
2 kalkunfilèt
4 skiver spekeskinke
1/2 pk brie
1/2 boks kremost krydder/urter
Rosmarin, fersk
Tilbehør:
4 champignon
8 perletomat
Here we go!
Hakk rosmarin og rør det sammen med brie og kremost.
Krydre filèten med peppermiks hvis nødvendig.
Snitt opp filètene slik at du får en lomme og fyll de med ostekremen.
Brun filètene raskt i stekepannen slik at de får en brun stekeskorpe.
Surr filètene med spekeskinke og legg de i en ildfast form.
Stekes på 200-225 grader i 15-20 minutter.
Legg tomatene i folie og ovnsstek i ca 10 minutter sammen med kalkunen.
Kutt champignon i skiver og stek
Riv ca 100 g ost, du kan med fordel bruke parmesan.
Jeg hadde ikke parmesan så det ble vanlig hvitost denne gangen.
Kok pasta som anvist på pakken.
Varm smør og fløte på lav varme i stekepannen. Det skal ikke koke men varmes til det tykner. Smak til med muskatnøtt. Tilsett pastaen og champignon og rør inn osten. Serveres med revet ost og pyntet med tomater.
Voila;
Bon apetit!
1 kommentar:
Jesus Så godt det så ut!!! Det skal jeg lage til en venninne i kveld! Hun er litt tufs om dagen og trenger en liten oppvartning :)
Legg inn en kommentar